29 / 03 / 2024

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları!

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredili veya peşin olarak ödeme yapılabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.



Mirage Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimlerin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Mirage Konutları  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan tutarın yüzde 25'i teslimde, kalanı ise banka kredisiz 48 ay 0 faizle taksitlendiriliyor. 


Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan proje 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. 


Güneşli Mirage Residence'de yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde olan Mirage Rezidans'ta 342 daire ve 60 mağaza yer alıyor. Projede peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 58 metrekare, maksimum 234 metrekareden oluşuyor. 


Mirage Rezidans nerede? 

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Güneşli  Mirage Rezidans  satış ofisi

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön