25 / 04 / 2024

Mirage Residence fiyatları!

Mirage Residence fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Proje Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi donatılar bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 58 metrekareden başlayıp 234 metrekareye kadar yükseldiği proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Mirage Residence ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de hayata geçiriliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanırken, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor; dairelerin konum ve katlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön