25 / 04 / 2024

Mirage Residence teslim tarihi

Mirage Residence teslim tarihi

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede peşinatın yarısı teslimde ödeniyor.

Mirage Residence fiyat listesi!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Mirage Residence fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağazaya yer veriliyor.

Bağcılar Mirage Residence ulaşım!

Bağcılar Mirage Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli lokasyonunda bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans kampanyası!

Sur Yapı Mirage Rezidans kampanyası ile 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Güneşli Mirage Rezidans satış ofisi!

Güneşli Mirage Rezidans satış ofisi ile 0216 422 65 14 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanan proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor.

Güneşli Mirage Residence nerede?

Mirage Residence'de dairelerin büyüklükleri 58 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Residence nerede?

Güneşli Mirage Residence güncel ödemeleri!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandı. Güneşli Mirage Residence güncel ödemeleri kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Mirage Residence fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Proje Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mirage Residence ödeme koşulu!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar tasarlandığı projede toplam 342 adet daire bulunuyor. Mirage Residence ödeme koşulu kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Güneşli Mirage Residence ulaşım!

Güneşli Mirage Residence ulaşım bilgilerine göre proje Tem Otoyolu'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Mirage Residence nerede?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Mirage Residence Konutları 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Satışları devam eden projede 342 adet konut bulunuyor. Peki Mirage Residence nerede?

Güneşli Mirage Residence fiyatlar 2017!

Güneşli Mirage Residence fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Residence Güneşli'de daireler bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor...

Mirage Residence Güneşli proje fiyatları!

Mirage Residence Güneşli proje fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Residence Güneşli'de daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Mirage Residence Sur Yapı teslim tarihi!

Mirage Residence Sur Yapı teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Konut destek indirimi kampanyası kapsamında satışlarına devam eden proje İstanbul Güneşli'de hayata geçiriliyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Mirage Residence Güneşli ödeme koşulları!

Mirage Residence Güneşli projesinde konut fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzasını taşıyan Mirage Residence Güneşli'de daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Bağcılar Mirage Residence teslim tarihi!

Bağcılar Mirage Residence teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Mirage Residence projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Mirage Residence Güneşli teslim tarihi!

Mirage Residence Güneşli teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 17 katlı 3 bloktan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire!

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Güneşli Mirage Rezidans teslim tarihi!

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Residence Konutları'nda 342 konut satışa sunuluyor.Güneşli Mirage Rezidans teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Sur Yapı Mirage Residence teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 356 bin TL'den başladığı Sur Yapı Mirage Residence Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor. Sur Yapı Mirage Residence teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Sur Yapı Mirage Residence iletişim!

17 katlı 3 bloktan oluşan Mirage Residence Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Sur Yapı Mirage Residence iletişim için 0216 422 65 14 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Mirage Residence fiyat listesi!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Mirage Residence fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağazaya yer veriliyor.

Mirage Residence Güneşli ödemeleri!

Mirage Residence Güneşli ödemeleri 48 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 342 konut ve 60 mağaza yer alıyor.

Mirage Residence teslim tarihi Haberi

Mirage Residence teslim tarihi

Mirage Residence Konutları 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği projede dairelerin alanları 73 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları üzerinden yüzde 5 ve yüzde 10 indirim uygulanıyor. 342 adet konut ve 60 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Güneşli'de hayata geçiyor. 


Yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal alanların bulunduğu Mirage Residence Güneşli Sur Yapı imzası taşıyor. 


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Güneşli Mirage Rezidans'ta 48 ay vade farkız sabit taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve peşinatın yarısı teslimde alınıyor. 


Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları!

1+1 rezidans...