25 / 04 / 2024

Mirage Residence satış ofisi

Mirage Residence satış ofisi

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirage Residence'de 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 342 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Peki Mirage Residence daire satış fiyatları ne kadar?

Mirage Residence Güneşli'de peşinatsız ödeme seçenekleri!

Mirage Residence Güneşli'de peşinatsız ödeme seçenekleri ile 2 bin 700 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 17 katlı 3 blok halinde yükselen proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Güneşli Mirage Residence kampanya detayları!

Mirage Residence'de 342 konut ve 60 mağaza bulunuyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede banka kredili ödeme yapılabiliyor. İşte Güneşli Mirage Residence kampanya detayları...

Mirage Residence iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence ödeme koşulları!

Mirage Residence ödeme koşulları kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Toplamda 342 daire ve 60 mağazadan oluşan projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık daire!

Güneşli Mirage Residence satılık daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Banka kredi ile ödeme yapılabilen proje 342 adet daire ve 60 adet mağaza yer alıyor.

Mirage Residence ödeme seçenekleri!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Mirage Residence ödeme seçenekleri...

Mirage Residence Bağcılar fiyatları!

Mirage Residence Bağcılar fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Sur Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisiz, 48 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Mirage Residence Güneşli kampanyası!

Mirage Residence Güneşli kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Sur Yapı Mirage Residence fiyat!

Atatürk Havaalanı'na yakın konumda olan Sur Yapı Mirage Residence fiyat listesi daire tiplerine göre değişiyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Mirage Residence kampanyası!

Sur Yapı Mirage Residence kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirim yapılıyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı proje 300 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.

Mirage Residence fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Proje Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Mirage Residence nerede?

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Mirage Residence 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Sur Yapı Mirage Residence nerede?

Mirage Residence indirim kampanyası!

Mirage Residence indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor.

Güneşli Mirage Residence iletişim!

Güneşli Mirage Residence iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 300 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Mirage Residence projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017...

Mirage Residence Sur Yapı teslim tarihi!

Mirage Residence Sur Yapı teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Konut destek indirimi kampanyası kapsamında satışlarına devam eden proje İstanbul Güneşli'de hayata geçiriliyor.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Mirage Residence daire satış fiyatları!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirage Residence'de 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 342 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Peki Mirage Residence daire satış fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları!

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede peşinatın yarısı teslimde ödeniyor.

Mirage Residence Güneşli satış ofisi telefon!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın bulunduğu projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Güneşli satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

Sur Yapı Mirage Residence satış ofisi!

Sur Yapı Mirage Residence satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede daire fiyatları 437 bin TL'den başlıyor.

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire!

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Mirage Residence Bağcılar satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Bağcılar satış ofisi tefefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Sur Yapı Mirage Residence satılık daire!

Satışları devam eden Sur Yapı Mirage Residence satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. Mirage Residence Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık!

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan proje Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor. Güneşli Mirage Residence satılık daireler toplam 3 blok şeklinde yükseliyor.

Mirage Residence satış ofisi Haberi

Mirage Residence satış ofisi

Teslimlerin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşeceği Mirage Konutları'nın alanları 74 metrekare - 234 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. 


Mirage Residence daire satış fiyatları 679 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan proje Sur Yapı imzası taşıyor. 


48 ay vade farksız taksit fırsatı sunan Güneşli Mirage Rezidans'ta konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 342 tane daire ve 60 tane ticari birim bulunuyor. 


Mirage Residence Güneşli'de yürüyüş ve bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık hava ve fitness alanı gibi sosyal alanlar yer alıyor. 

Mirage Residence daire satış fiyatları!

89 metrekare 2+1 daire fiyatları 679 bin TL,

100 metrekare 2+1 daire...