19 / 04 / 2024

Mirage Residence ödeme seçenekleri!

Mirage Residence ödeme seçenekleri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Mirage Residence ödeme seçenekleri...



İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli lokasyonunda inşa edilen Mirage Konutları'nın alanları 58 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Projenin Kasım 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Mirage Residence ödeme seçenekleri arasında peşinde veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 ve lansmana özel ek yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede 342 tane daire ve 60 tane mağazaya yer veriliyor. 


Güneşli Mirage Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje  Sur Yapı  imzası ile yükseliyor. 


Mirage Residence Bağcılar'da güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, yüzme havuzu, çocuk havuzu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Mirage Residence ödeme seçenekleri!

Dairelerin 356 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Sur Yapı Mirage Residence'de yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 25'lik bedel için teslimde ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Mirage Rezidans Sultanbeyli nerede?

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Residence satış ofisi 

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön