20 / 04 / 2024

Mirage Residence ödeme koşulları!

Mirage Residence ödeme koşulları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Mirage Residence ödeme koşulları kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Toplamda 342 daire ve 60 mağazadan oluşan projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Mirage Residence ödeme koşulları kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirime ek olarak peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


İstanbul'un Bağcılar Güneşli ilçesinde yükselen Mirage Rezidans'da fiyatlar 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Güneşli Mirage Residence'de konutların büyüklükleri 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Mirage Residence'de açık hava ve fitness alanı, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Mirage Residence ödeme koşulları!

Bağcılar Mirage Residence'de yüzde 25 peşinatta, kalan daire bedelinin yüzde 25'si teslimde ödeniyor, yüzde 50'si ise 48 ay 0 faiz şeklinde banka kredisiz vadelendiriliyor. 


Mirage Rezidans Sultanbeyli nerede?

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Residence satış ofisi 

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön