18 / 04 / 2024

Mai Residence ödeme koşulları!

Mai Residence ödeme koşulları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede home ofisler ve daireler yer alıyor...



35 katlı ve 14 katlı toplam 2 blok olarak hayata geçirilen  Mai Residence  projesi,  Fer Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Kartal'da konumlandırılan projede home ofisler ve rezidanslar bulunuyor.


Mai Residence projesi içerisinde yer alan bloklar turuncu ve sarı olarak isimlendirildi. Turuncu blokta 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri, sarı blokta ise 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. 


Kartal Mai Residence'ta yer alan ortak kullanım alanları arasında fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları bulunuyor.


Mai Residence Evleri'nde bulunan daireler 267 bin TL'den, home ofisler ise 258 bin TL'den başlayan ve değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Mai Residence ödeme koşulları;


Mai Residence ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ayrıca yine Mai Residence ödeme koşulları dahilinde taksitler 18 ay ertelenebiliyor. 


Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön