29 / 03 / 2024

kartal mai residence adres

kartal mai residence adres

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötemeli ödemeler!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence adres!

Kartal Mai Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 14 ve 35 katlı 2 blok halinde inşa edilen Mai Residence'ta daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor...

Mai Rezidans Fer Yapı ev fiyatları!

Karma projelere olarak hayata geçirilen Mai Residence projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında bulunan Kartal ilçesinde konumlandırılıyor. Mai Rezidans Fer Yapı ev fiyatları kapsamında konutlar minimum 262 bin liradan başlıyor...

Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Mai Residence ne zaman teslim!

Mai Residence ne zaman teslim edilecek, konut fiyatları ne kadar, ödeme şartları nedir gibi merak ettiğiniz tüm soruların cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Mai Rezidans Fer Yapı nerede?

Mai Rezidans Fer Yapı nerede sorusunun yanıtı hem krokili hem de adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor

Mai Residence ödeme koşulları!

Mai Residence ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede home ofisler ve daireler yer alıyor...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

kartal mai residence adres Haberi

kartal mai residence adres

Mai Residence Konutları Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 1.490 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Mai Residence Kartal satış ofisi ile 444 93 37 numaralı telefondan iletişime geçerek daire fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Projede konut teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Kartal Mai Residence konum olarak Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Mai Residence İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede kafeler ve mağazalar, fitness salonu, sinema odası, depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu gibi sosyal...