29 / 03 / 2024

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.



Kartal Mai Residence'de yüzde 52 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım için 5 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Mai Residence Kartal satış fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler bulunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen  Mai Residence   Fer Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 213 tane daire ve 144 tane home ofisten meydana geliyor. 


Mai Residence Konutları lokasyon olarak Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, metro durağına yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Mai Residence Kartal satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor. Projede VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler, mağazalar, fitness salonu, sinema odası, depo alanları ve çok amaçlı salon gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Kartal Mai Residence adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102 34873 Kartal İstanbul


Mai Residence satış ofisi 

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön