19 / 04 / 2024

mai residence adres

mai residence adres

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence ikinci blok teslimleri Eylül'de!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor. 1+1 dairelerin 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin ikinci etap teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması bekleniyor.

Mai Residance Kartal'da peşinatsız yüzde 1 KDV imkanı!

Fer Yapı imzasını taşıyan, Kartal'da Mai Residence'ta yüzde 1 oranında KDV uygulanırken, daire fiyatları ise 330 bin TL'den başlıyor. Uzun olan birinci blok teslimleri ise hemen gerçekleştiriliyor.

Mai Residance Kartal'da 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fer Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da inşa edilen, Mai Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Mai Residence Kartal’da peşinatsız, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Anadolu Yakası 'nda Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı Mai Residence Kartal 2016 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Mai Residence adres!

Mai Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Fer Yapı Mai Residence projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 Mart'ta, ikinci blok teslimlerinin ise 2015 Ekim'de yapılması planlanıyor...

Mai Residence ödeme seçenekleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 11 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.Proje 35 katlı ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor...

Mai residence'ta inşaat sona yaklaştı! 3.500 TL'ye evinizi seçin kampanyasıyla!

Mai Residence’ta inşaat sona yaklaştı. Mai Residence kampanyası ile beraber satışlar hız kazandı. Kampanya 3.500 TL'ye evinizi seçin, yüzde 1 peşinat, geri kalan taksitlerinizi 1 yıl sonra başlayın şeklinde...

Mai Residence'dan bayram kampanyası!

Kartal Mai Residence'da Kurban Bayramı'nda evini yeni alan müşterilerine, peşinat tutan ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatı sunuyor. Adalar manzaralı projede yüzde 1 ödeme yapılarak ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

FerYapı’dan Mai Residence’da 12 ay ötelemeli fırsat kampanyası!

FerYapı, Kartal Mai Residence’da müşterilerine, peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatını yeni kampanyasıyla sunuyor. FerYapı, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Mai Rezidans Fer Yapı ne zaman teslim?

Mai Rezidans Fer Yapı ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesi olarak belirlendi. Mai Rezidans Fer Yapı Evleri kapsamında yer alan konutlar Aralık 2014'te teslim edilecek

Fer Yapı Mai Residence!

Fer Yapı Mai Residence projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlanan konut alternatiflerine yer veriyor...

Fer Yapı Mai Residence Evleri!

Ofis ve Konutlardan oluşan Mai Rezidans Evleri Kartal'da konumlandırılıyor. Aralık 2014'de teslim edilecek olan Fer Yapı Mai Residence Evleri projesinde 1 oda 1 salon daireler 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Mai Residence hemen teslim etapta ödemeler 1 yıl sonra!

FERYAPI, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma imkanı tanıyan kampanya, yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlıyor.

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Kartal Mai Residence'ta 0 peşinatla! Ödemelere Mart 2016'da başla!

Ödemelerin 2016 yılının Mart ayında başlayacağı ve Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde ara ödeme yapılmadan peşinatsız 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz seçeneklerle!

Peşinatsız ara ödemesiz ödeme seçeneklerinin uygulandığı Mai Residence Kartal projesinde 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor. Projede stüdyodan 2+1'e kadar farklılık gösterden daire seçenekleri bulunuyor.

Mai Residence Kartal'da ödemeye Mart 2016'da başla! 0 peşinatla!

Peşinatsız ara ödemesiz kampanya uygulanan Mai Residence Kartal projesinde ödemeler 2016 yılının Mart ayında başlıyor. Mai Residence Kartal projesinde yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde yeni kampanya başladı. Projede ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunuyor. Ödemeler ise 2016 yılının Mart ayında başlayacak.

The Address Residence adres!

The Address Residence adres bilgilerinin detayları için 0 216 547 1717 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Nurol Life Residence adres bilgileri!

Nurol Life Residence adres bilgileri detaylarını 444 64 96 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Mai Residence Kartal'da 1+1 daireler 289 bin TL'den başlıyor!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. Buna göre Mart 2015'te teslim edilecek projede daire ödemelerine 1 sene sonra başlanıyor.

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Kartal Mai Residence ödemeleri!

E-5 karayolu üzerinde inşa edilen ve Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Mai Residence ödeme planı kampanyası 31 Mart'a kadar geçerli olacak. İşte Kartal Mai Residence ödemeleri...

mai residence adres Haberi

mai residence adres

Fer Yapı imzası ile yükselen Mai Residence'de 213 adet daire ve 144 adet home ofis bulunuyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence'de dairelerin satış fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Fer Yapı Mai Residence'de kafeler, mağazalar, fitness salonu, sinema odası, depo alanları ve çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence Kartal'da 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılıyor, 24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 120 ay...