27 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence Evleri!

Fer Yapı Mai Residence Evleri!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Ofis ve Konutlardan oluşan Mai Rezidans Evleri Kartal'da konumlandırılıyor. Aralık 2014'de teslim edilecek olan Fer Yapı Mai Residence Evleri projesinde 1 oda 1 salon daireler 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



2 blok halinde yükselen  Mai Residence  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kartal ilçesinde konumlandırılıyor.  Fer Yapı  tarafından inşa edilen Mai Residence Evlerinde satışlar devam ediyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Fer Yapı Mai Residence Evleri projesinde ayrıca 1.500 metrekare ticari alan bulunuyor. Mai Rezidans Fer Yapı satış ofisi ile 444 93 37 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.


Fer Yapı Mai Residence Evleri projesinde yer alan 36 katlı blok konutlardan, diğer 14 katlı olan blok ise ofislerden oluşuyor. Kartal Mai Residence Residence satılık daire fiyatları bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Mai Residence fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 262 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 378 bin TL'den'den başlayarak yükseliyor.


Fer Yapı Mai Residence Evleri projesinde çok amaçlı spor sahası,  hobi odaları, bilardo, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, mini müzik stüdyosu ve fitness center gibi donatılar mevcut.


Kartal Mai Residence nerede?

Mai Residence adres:Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL


Mai Rezidans ulaşım krokisi:

 Fer Yapı Mai Residence Evleri!


Mai Rezidans telefon numarası:

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön