18 / 04 / 2024

Mai Residence adres!

Mai Residence adres!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Fer Yapı Mai Residence projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 Mart'ta, ikinci blok teslimlerinin ise 2015 Ekim'de yapılması planlanıyor...



14 katlı ve 35 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen  Mai Residence  adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alan Mai Residence projesi  Fer Yapı  imzası taşıyor. Mai Residence ödeme kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Mai Rezidans projesi Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde konumlanıyor.


Mai Residence Evleri'nde bilardo, fitness salonu, mini müzik stüdyosu, havuz, çok amaçlı spor sahası, depo alanları, langırt, playstation odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, masa tenisi oda servisi kafe, hobi odaları, pilates, vitamin bar, back-up ve concierge hizmetleri ve sinema odası bulunuyor.


Mai Residence fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den,

3 salon 1 salon daireler 620 bin TL'den başlıyor.


Kartal Mai Residence ne zaman teslim sorusuna birinci blok için 2015 yılının Mart ayı, ikinci blok için ise 2015 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor.


Mai Residence adres!

Mai Residence adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal /  İstanbul


Fer Yapı Mai Residence telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön