28 / 03 / 2024

Mirage Residence fiyat listesi

Mirage Residence fiyat listesi

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede peşinatın yarısı teslimde ödeniyor.

Güneşli Mirage Residence kampanya!

Sur Yapı, Mirage Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenler için kampanya başlatıldı. İşte, Güneşli Mirage Residence kampanya detayları...

Mirage Residence fiyat listesi!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Mirage Residence fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağazaya yer veriliyor.

Güneşli Mirage Residence kampanyası!

Güneşli Mirage Residence kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Metro ve metrobüse yakın bir bölgede yükselen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Mirage Residence fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Proje Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Güneşli Mirage Residence fiyat!

Toplam 342 adet konuttan meydana gelen Mirage Rezidans Güneşli projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. İşte Güneşli Mirage Residence fiyat listesi...

Sur Yapı Mirage Evleri fiyat listesi!

Sur Yapı Mirage Evleri fiyat listesi 570 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Güneşli'de yükselen Mirage Residence projesinde 342 konut ve 60 ticari birim yer alıyor...

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar- Güneşli'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında 398 bin TL'den başlıyor.

Mirage Residence fiyat listesi!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Mirage Residence fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağazaya yer veriliyor.

Mirage Residence Güneşli fiyat!

Mirage Residence Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Mirage Residence fiyat!

Atatürk Havaalanı'na yakın konumda olan Sur Yapı Mirage Residence fiyat listesi daire tiplerine göre değişiyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Mirage Residence fiyat tablosu!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen Mirage Residence 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle dizayn edildi. İşte Sur Yapı Mirage Residence fiyat tablosu!

Güneşli Mirage Residence fiyat!

17 kattan meydana gelen proje Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Güneşli Mirage Residence fiyat listesi kapsamında daireler 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Taksim Petek Residence fiyat listesi!

Taksim Petek Residence projesi 200 milyon dolat yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor ve daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. İşte Taksim Petek Residence fiyat listesi...

Kağıthane Casada Residence fiyat listesi!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Casada Residence 9639 konut projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. İşte Kağıthane Casada Residence fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 229 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 7 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Ons İncek Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor...

Ons İncek Residence fiyat!

Ons İncek Residence fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 992 adet konuttan meydana gelen Ons İncek Residence projesinde teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

Mirage Residence fiyat listesi Haberi

Mirage Residence fiyat listesi

Mirage Residence Konutları 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği projede dairelerin alanları 73 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları üzerinden yüzde 5 ve yüzde 10 indirim uygulanıyor. 342 adet konut ve 60 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Güneşli'de hayata geçiyor. 


Yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal alanların bulunduğu Mirage Residence Güneşli Sur Yapı imzası taşıyor. 


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Güneşli Mirage Rezidans'ta 48 ay vade farkız sabit taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve peşinatın yarısı teslimde alınıyor. 


Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları!

1+1 rezidans...