26 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Residence kampanyası!

Güneşli Mirage Residence kampanyası!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Güneşli Mirage Residence kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Metro ve metrobüse yakın bir bölgede yükselen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.



Güneşli Mirage Residence kampanyası devam ediyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor.


Mirage Residence Konutları İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde  Sur Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Projede toplam 342 adet daire yer alıyor.


Metrobüse, Atatürk Havaalanı'na, metroya ve Tem Otoyolu'na ulaşım kolaylığı bulunan Mirage Residence Sur Yapı Evleri fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. 


Bağcılar Mirage Residence 300 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen konutlardan oluşuyor. 


Mirage Residence Güneşli'de çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, yüzme havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Güneşli Mirage Residence kampanyası!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Mirage Residence'de ayrıca peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 

 

Mirage Residence Güneşli iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön