19 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası!

Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 7 indirim uygulanıyor. Toplam yatırım bedeli 300 milyon TL olarak belirlenen Mirage Residence'de 342 adet daire bulunuyor.



Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası devam ediyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. 


Mirage Residence Konutları  Sur Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor. 


İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de yükselen Sur Yapı Mirage Residence Atatürk Havaalanı'na, metrobüse, Tem Otoyolu'na ve metroya yakın bir bölgede bulunuyor. 


Bağcılar Mirage Residence daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor, kampanya kapsamında fiyatlar 297 bin TL'ye kadar düşüyor. 


Mirage Rezidans'ta çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası!

Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan Mirage Residence Güneşli'de peşin veya banka kredili alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor, kalan kısım için ise 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. 

 

Mirage Residence iletişim bilgileri

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön