25 / 04 / 2024

Papatya Park Residence fiyat!

Papatya Park Residence fiyat!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Residence fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor...



Düzlem ve Döğme ortaklık grubu tarafından hayata geçirilen  Papatya Park Residence  fiyat bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Toplam 1.140 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Evleri 45 bin metrekare alan üzerinde 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabında satış süreci devam ediyor.


Yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlara ayrılmış durumda olan Papatya Park Residence projesinde çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor. 


Papatya Park Evleri Beylikdüzü projesinin ilk etabı 386 adet daire, 26 adet ticari birim ve 2 bin 472 metrekarelik çarşıdan meydana geliyor. Papatya Park Residence ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Beylikdüzü Papatya Park Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Projenin ikinci etabı 562 adet konuttan üçüncü etabı ise 192 adet konuttan meydana geliyor.


Papatya Park Residence fiyat!

Papatya Park Residence fiyat listesi kapsamında satışlar 168 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor.


Beylikdüzü Papatya Park Residence iletişim

Telefon: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön