24 / 04 / 2024

Papatya Park Evleri fiyat!

Papatya Park Evleri fiyat!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Evleri fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Residence E-5'e 300 metre mesafede yer alıyor...



İçerisinde çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunan Papatya Park Evleri fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


3 etaptan meydana gelen Papatya Park Evleri İstanbul Avrupa yaasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. Satış süreci devam eden proje E-5'e 300 metre mesafede konumlanıyor.


45 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Belikdüzü Papatya Park Rezidans Düzlem ve Döğme ortaklığı imzası taşıyor.


Papatya Park Residence Beylikdüzü satılık daire tipleri  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Rezidans teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.


Beylikdüzü Papatya Park Rezidans ödeme koşulları kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyori Projenin yüzde 70'i yeşil alanlara ayrılmış durumda.


Papatya Park Evleri fiyat!

Papatya Park Evleri fiyatları 168 bin 60 liradan başlangıç gösteriyor.


Beylikdüzü  Papatya Park Residence  iletişim

Telefon: 444 34 94

Web: http://www.duzlemyapi.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön