23 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Temellerinin Ağustos ayının ikinci yarısında atılacağı Çengelköy Park Evleri fiyat listesi ‘ne dair bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz…





Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından yükselen Çengelköy Park projesi İstanbul’un Anadolu yakasında hayata geçirildi. Satış süreci devam eden Çengelköy Park Evleri 86 villa ve 83 rezidans daireden oluşuyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi için veril en bilgiler şöyle: 


Çengelköy Park Evleri fiyat listesi: 


Çengelköy Park Evleri fiyat listesi dahilinde projenin daire fiyatları ise 266 bin dolardan başlıyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi ‘ne göre villa fiyatları ise minimum 1 milyon 600 bin dolar olarak belirlendi. 


Çengelköy Park Evleri ödeme planı ‘na göre banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede bunu için tutarın yüzde 25’i peşinat olarak ödeniyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi ile ilgili ayrıntılı bilgiyi projenin satış ofisi telefonu olan 0216 651 37 94 numarasından edinebilirsiniz. 


 Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!



Temeli Ağustos ayının ikinci yarısında atılacağı Çengelköy Park Evleri teslim tarihi bilgisi şöyle: 


Çengelköy Park Evleri teslim tarihi:


Çengelköy Park Evleri projesi 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. 


Konut sahiplerine kapalı havuz, sosyal tesisler, yürüş alanları, fitness salonları, çarşı ve spa merkezi gibi olanakların sunulduğu Çengelköy Park Evleri projesi Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre, Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre ve Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yükseliyor.




Telefon: 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön