28 / 03 / 2024

Bağcılar Mirage Residence fiyatları!

Bağcılar Mirage Residence fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Bağcılar Mirage Residence fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Mirage Residence Güneşli Konutları 300 milyon lira yatırım bedeliyle yükseliyor.  Sur Yapı  tarafından inşa edilen projede 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor.


Bağcılar Mirage Residence fiyatları üzerinden lansmana özel yüzde 10 indirim ve peşin ya da peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede toplam 342 adet daire yer alıyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Sur Yapı Mirage Residence'de teslimlerin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Güneşli Mirage Rezidans'ta alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişen konutlar mevcut. Projede açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Bağcılar Mirage Residence fiyatları!

Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve metroya yakın bir bölgede hayata geçirilen Mirage Residence Konutları fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Güneşli Mirage Residence iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön