25 / 04 / 2024

Bağcılar Mirage Rezidans fiyatları!

Bağcılar Mirage Rezidans fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Bağcılar Mirage Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Tem Otoyolu'na,Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na yakın mesafede yer alan proje 3 bloktan meydana geliyor. Projede toplam 342 adet daire bulunuyor.



Bağcılar  Mirage Rezidans  projesinde yürüyüş yolu, yarı olimpik yüzme, fitness alanı, açık hava,bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, çocuk havuzu, havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Bağcılar Mirage Rezidans projesinde dairelerin alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen büyüklüklerle dizayn edildi.  Sur Yapı  imzasıyla hayata geçirilen proje İstanbul İl'i Bağcılar İlçe'si Güneşli'de yer alıyor. Projede toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağaza bulunuyor.


Bağcılar Mirage Rezidans projesinde dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje metrobüse, Tem Otoyolu'na,Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na yakın mesafede bulunuyor.


Bağcılar Mirage Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 340 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki ödeme planı kapsamında lansamana özel yüzde 10 inidirim ve tamamı peşin ödemelerde ek olarak yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Bağcılar Mirage Rezidans iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön