27 / 04 / 2024

Bağcılar Mirage Rezidans daire fiyatları!

Bağcılar Mirage Rezidans daire fiyatları!

Firma: Sur Yapı

300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar tasarlandı. Bağcılar Mirage Rezidans daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi donatılar bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 58 metrekareden başlayıp 234 metrekareye kadar yükseldiği Bağcılar Mirage Rezidans projesi toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanırken, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Bağcılar Mirage Rezidans daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor; fiyatlar dairelerin konum ve katlarına göre değişiklik gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön