23 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.



Ulaşım bilgisi kapsamında proje E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede  fiyatlar dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 


Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Sur Yapı  Mirage Rezidans  satılık daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön