19 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.



Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Sur Yapı  İlkbahar Rezidans  projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Daire alanlarının 51 metrekareden başlayıp, 293 metrekareye kadar yükseldiği Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 


Toplam 304 adet daireden meydana gelen İlkbahar Rezidans Konutları'nda sosyal kullanım alanları arasında su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları yer alıyor. 


Sur Yapı İlkbahar Evleri satılık daireler için ödeme planına göre yüzde 25 peşinat ödendğinde, yüzde 25 teslim sırasında ödemelerde geri kalan kısım banka kredisi vade farksız 48 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. 


Sur Yapı İlkbahar Rezidans iletişim 

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön