29 / 03 / 2024

v uçuşları

v uçuşları

Boeing (NYSE: BA), el çantaları için daha fazla alan sunan, “Space Bins” adlı yeni baş üstü dolaplarının lansmanını dün gerçekleştirdi. Boeing 737’lerdeki Space Bins daha çok çantaya yer açıyor.

THY'den Lufthansa açıklaması!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmuyor.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

İkinci el araçlarda fiyat artışının sebebi ne? Fiyatlar yükselmeye devam edecek mi? Araba almadan önce mutlaka okuyun!

Kurda yaşanan yükseliş neticesinde 0 km araç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığını belirten arabam.com CEO’su Arda Ayvaz, otomobil piyasasının bugünü ve geleceği ile ilgili önemli ip uçları verdi.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

THY'den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

Türk Hava Yolları 6 Şubat'ta olan ve 11 ilde büyük can ve mal kaybına sebep olan zelzelelerin akabinden deprem bölgesine yapılacak uçuşlar için yüzleri güldüren kararını açıkladı.

THY'den seçim müjdesi: Yüzde 40 indirimli uçuşlar!

Türk Hava Yolları'nın müşterilerine güzel bir seçim haberi var. Bu tarihler arasında bilet alanlara yüzde 40 indirim uygulanacaktır. Başvuru koşulları ve tercih edilen iller açıklandı.

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere özel olarak bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. Öğrenciler, belirli bir tarih aralığında yüzde 50 indirimle yurt içi uçuşlar yapabilecekler. Ayrıntılar şu şekilde...

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

Türk Hava Yolları'ndan sevindirici haber geldi. Yolcular, bugün ve yarın alacağı biletlerle 1 Ekim 30 Kasım'da iç hat noktalarına 449 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. 

v uçuşları Haberi

v uçuşları

Space Bins, şimdilik yeni üretilen Yeni Nesil 737’lerde ve 737 MAX uçaklarında opsiyonel bir özellik olarak bulunuyor.

Space Bins’in her biri, altı çanta alma kapasitesine sahip olacak. Bu da Sky Interior özeliğine sahip Yeni Nesil 737’lerdeki mevcut pivot dolaplara kıyasla iki çanta daha fazla alabilmesi anlamına geliyor. Bu hesaplama, 23 cm x 36 cm x 56 cm (9-in x 14-in x 22-in) ölçülerindeki standart bir el çantası esas alınarak yapıldı.

Boeing Ticari Uçaklar 737 Programı Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Beverly Wyse, “Havayolu müşterilerimiz ve yolcularımız arasında oldukça popüler olan Boeing Sky Interior’ı esas aldık ve çantalar için daha da fazla alan sağlayarak bu başarının üzerine bir yenisini ekledik. 737’nin dünyanın en çok satan uçağı olmasının sebeplerinden biri, Space Bins gibi...