18 / 04 / 2024

Vadi Koru ne zaman tamamlanacak

Vadi Koru ne zaman tamamlanacak

Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten meydana gelen İnvest İnşaat Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Vadi Koru Ayazağa güncel fiyat!

Vadi Koru Ayazağa güncel fiyat listesi 422 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Vadi Koru güncel ev fiyatları!

Toplamda 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari üniteden oluşan Vadi Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor...  

Vadi Koru ne zaman tamamlanacak Haberi

Vadi Koru ne zaman tamamlanacak


Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten meydana gelen İnvest İnşaat Vadi Koru projesinde üç konut bloğu, iki ofis bloğu bulunuyor.


Invest İnşaat tarafından yükselen İnvest İnşaat Vadi Koru Evleri'nde 1+0 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor.


2019 yılı Temmuz ayına kadar tamamlanması öngörülen İnvest İnşaat Vadi Koru rpojesinde sosyal alanları içerisinde; fitness, sauna, otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alacak. 


İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?



İnvest İnşaat Vadi Koru projesi 5 blok şeklinde İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilecek.


Vadi Koru iletişim bilgisi!

Tel:  0212 465 51 00 

Web: www.investinsaat.com


Pınar...