24 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.



Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun olarak inşa edilen yeşille iç içe, yatay ve az katlı mimariye sahip ilçenin en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da Anneler Günü’ne özel kampanya başlatıldı. Kampanya ile ev sahibi olmanın önü açıldı. Yaz başında teslim edilecek projede yeşille iç içe yepyeni bir ev hediye ederek annenizi mutlu olma fırsatı sunuluyor.

15 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli bu kampanya kapsamında, az katlı ve geniş balkonlu Koru Evler’de 4+1 Penthouse daireler, tüm indirimlere ek yüzde 10 indirim 4 bin 950 TL’den başlayan taksit avantajlarıyla sunuluyor. 3,5+1 dairelerde ise tüm indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim ve 3 bin 950 TL’den başlayan taksitlerle avantajlı bir yatırıma sahip olabiliyorsunuz.

Ayrıca kişiye özel esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu Eston Şehir Koru’da, banka kredisi yerine proje finansman desteği sağlanıyor ve konut alıcılarının işi kolaylaşıyor.

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında yer alan Polatyol Grubu'nun ürettiği Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olarak ön plana çıkan Eston Şehir’in yeni etabı Eston Şehir Koru projesi, her zevke ve ihtiyaca uygun çözümler sağlıyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru’da her beklentiyi karşılayacak daire seçenekleri sağlanıyor. Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’nden oluşan, 215 dönüme yayılan projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı bulunuyor. Proje, nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri ve göleti ile eşsiz fırsatlar sağlıyor.

Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip Bahçeşehir’de, yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari fırsatlarla da ilgi toplayan Eston Şehir Koru, İstanbul Havalimanı’nın da devreye girmesiyle katlanarak ve değerlendirecek.

SAYILARLA ‘ESTON ŞEHİR KORU’

215 dönüm yaşam alanı
90 dönüm yeşil alan
25 dönüm aktivite ve oyun alanı
378 bağımsız bölümden oluşan az katlı yatay mimari
1090 Konut&Ticari Üniteler

www.estonsehirkoru.com/‎


Geri Dön