29 / 03 / 2024

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat adres 

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat adres 

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kör tarafından kuruldu.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vadi Evleri 2. Etap projesini satışa çıkardı. Projede toplam 387 adet konut yer alıyor.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap'ta konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Vadi Evleri 2. Etap projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat adres 

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ A. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2) İNŞAAT A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...