19 / 04 / 2024

Vadi Mudanya ne zaman teslim

Vadi Mudanya ne zaman teslim

Vadi Mudanya projeleri ile ailelere dört mevsim tatil köyü konsepti sunmayı hedeflediklerini kaydeden Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, dairelerin 575 bin ila 725 bin TL aralığında satıldığını bildirdi.

Mudanya'dan Ege'ye açılan pencere: Vadi Mudanya!

4 mevsim tatil dünyasını yaşatan projede toplam 72 adet konut yer alıyor. Ege tarzı konseptiyle yükselen proje toplam 10 bin 257 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen projenin yüzde 70'i yeşil alandan meydana geliyor. Proje Bursa İl'i Mudanya'da Ege tarzı mimarisyle yükseliyor. Peki Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Yapı İnşaat Vadi Mudanya!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Yapı İnşaat Vadi Mudanya konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 72 adet daire bulunuyor.

Vadi Mudanya fiyat!

Yapı İnşaat imzası ile Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 72 adet daireden meydana geliyor. Vadi Mudanya fiyat listesi haberimizde mevcut.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla!

Can Duran İnşaat tarafından yükselen Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Vadi Manzara Evleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel fiyatlarla müstakil villa fırsatı! Yeni proje! 

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel tek villada yüzde 50'sini peşin kalanını 24 ay 0 vadeyle ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Dusa Vadi Şile'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Vadi Mudanya ne zaman teslim Haberi

Vadi Mudanya ne zaman teslim

Vadi Mudanya projeleri ile ailelere dört mevsim tatil köyü konsepti sunmayı hedeflediklerini kaydeden Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, konutların 175 ila 205 metrekare aralığında bulunduğunu belirtti. Şu an projenin yüzde 50'sinin satıldığını dile getiren Sülün, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanmasının planlandığını ve yılın ilk çeyreğinde anahtar teslimine başlayacaklarını ifade etti. 2016 yılı sonuna kadar yüzde 20 indirimli kampanya başlattıklarını söyleyen Kenan Sülün, dubleks dairelerin kampanya kapsamında 575 bin ila 725 bin TL aralığında satıldığını bildirdi. 


2017'de projenin ikinci etabına başlayacak 


Bu fiyatların neredeyse eksper değerinde olduğunu ileten Kenan Sülün, "Müşteriler isterse fiyatın tamamını kredi kullanabilir. Kredi kullanımında ise yalnızca bir adet daire alma şartımız bulunuyor. Böylelikle rantın da önüne geçiyoruz" yorumunu yaptı. Projelerinin Ankara ve İstanbul'un yanı sıra yurtdışından...