29 / 03 / 2024

vadi park seyrantepe nerede

vadi park seyrantepe nerede

Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33 olarak belirtiliyor. Mart - Nisan aylarında satışa çıkacak olan projenin inşaat alanı 45 bin metrekareden meydana geliyor.

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanına yayılan Vadi Park projesi İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane' de inşa edilecek. Peki Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe iletişim!

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe projesinde 400 konut inşa edilecek. Vadistanbul Teras'ın yanına yapılacak olan Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa çıkarılacak...

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadi İstanbul Park projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017...

Vadi İstanbul Park fiyat listesi!

Vadi İstanbul Park fiyat listesi 823 bin 710 TL'den başlıyor. Vadi İstanbul Park projesinde 0,65 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadi İstanbul Park Evleri ödeme seçenekleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadi İstanbul Park Evleri projesi İstanbul Ayazağa'da yükseliyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri!

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park projesi 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vadi İstanbul Park Evleri daire fiyatları!

Vadi İstanbul Park Evleri daire fiyatları 1 milyon 187 bin 200 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesinde 762 adet konut bulunuyor...

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Vadi İstanbul Park güncel fiyatları!

Vadi İstanbul Park güncel fiyatları 770 bin 980 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park Evleri'nde yüzde 1,13 faiz oranlarıyla anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor...

Vadi İstanbul Park Evleri teslim tarihi!

Vadi İstanbul Park Evleri projesinde daire fiyatları 770 bin 980 TL'den başlayarak değişiyor. Vadi İstanbul Park Evleri projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

vadi park seyrantepe nerede Haberi

vadi park seyrantepe nerede

Vadipark Seyrantepe Evleri Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu tarafından inşa edilecek. Projede 400 adet konut ve ticari üniteler yer alacak. 


Vadistanbul Teras etabının yanında hayata geçirilecek Vadipark Seyrantepe Residence'nin Mart - Nisan gibi satışa sunulması planlanıyor.  


Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33. İnşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak olan proje 45 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon : 0212 939 55 33

Web: www.vadiparkseyrantepe.com

Özge...