25 / 04 / 2024

Vadişehir cnr emlak 2015 fuarı yabancı ilgisi

Vadişehir cnr emlak 2015 fuarı yabancı ilgisi

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Vadişehir yabancıların gözdesi oldu!

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı!

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

Vadişehir Bahçeşehir Konutları satılık!

Vadişehir Bahçeşehir Konutları satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Daire alanlarının 127 ile 216 metrekare arasında değiştiği projede toplam 650 adet daire bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendiriliyor. Proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

Vadişehir Başakşehir fiyatlar!

Vadişehir Başakşehir fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 daireden oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir projesinde metrekaresi 2.850 TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 2 bin 850 TL'den başlangıç gösterdiği Vadişehir Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konak seçenekleri yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir 200 bin metrekare inşaat alanına sahip!

Başakşehir'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, İntes ve Bordo İnşaat ortaklığında geçen hafta hayata geçirilen Vadişehir projesi, 2+1 ile 4+1 konak tipi örnek dairenin de görücüye çıktığı projenin satış ofisi hafta boyunca adeta dolup taştı.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.

Vadişehir fiyat listesi!

Vadişehir fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösteriyor. Toplam 650 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Vadişehir'de 24 ay 0 faizle! Metrekaresi 2 bin 850 TL'ye!

Metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösterdiği Vadişehir Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri'nde 24 ay sıfır faiz!

İstanbul'un son yıllarda değerlenen bölgesi Başakşehir'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapının konsorsiyumuyla hayata geçirilen Vadişehir projesi 24 ay faizsiz ödeme şartlarıyla satışa çıktı..

Vadişehir cnr emlak 2015 fuarı yabancı ilgisi Haberi

Vadişehir cnr emlak 2015 fuarı yabancı ilgisi

Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği 'Emlak 2015' fuarında Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir Projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı.


Fuarda yatırımcı ile buluşan Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül; "Vadişehir projemizle bölgeye değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemize Körfez ülkelerinden büyük talep var. Blok satış taleplerini geri çevirdik. Bireysel satış yapıyoruz. Beş katlı Osmanlı Konaklarımız büyük rağbet gördü ve şuan o bloklarımızda daire kalmadı. Projemizde aile konseptli mahalle kültürünü yaşatıyoruz. O yüzden projemize 1+1 koymadık. Yaşam vadeden Vadişehir projemize yatırım yapanlar çok şanslı" dedi. 


Dev projelere komşu 

50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükselen Vadişehir projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan; 3'üncü köprü ve havalimanı, Kuzey Marmara...