28 / 03 / 2024

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı!

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı!

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.



Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği 'Emlak 2015' fuarında Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir Projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı.


Fuarda yatırımcı ile buluşan Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül; "Vadişehir projemizle bölgeye değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemize Körfez ülkelerinden büyük talep var. Blok satış taleplerini geri çevirdik. Bireysel satış yapıyoruz. Beş katlı Osmanlı Konaklarımız büyük rağbet gördü ve şuan o bloklarımızda daire kalmadı. Projemizde aile konseptli mahalle kültürünü yaşatıyoruz. O yüzden projemize 1+1 koymadık. Yaşam vadeden Vadişehir projemize yatırım yapanlar çok şanslı" dedi. 


Dev projelere komşu 

50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükselen Vadişehir projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan; 3'üncü köprü ve havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, metro ve çalışmaları hızla devam eden havarayın da bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir merkezde yer alıyor. Vadişehir Projesi, 650 konut ve 60 ticari ünitesiyle yatırımcısına yeşille iç içe ferah bir yaşam alanı sunuyor. 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların da yer aldığı projede toplam konut sayısının yüzde 60'lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 ila 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Beş bin yataklı sağlık kompleksiyle değer kazanan bir bölgede yükselen Vadişehir'de teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. 


Sabah


www.vadisehir.com.tr


Geri Dön