19 / 04 / 2024

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılar

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılar

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Nidapark Kayaşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir projesi kapsamında, 443 Ada 71 Parseldeki Konutlar, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde kuralar çekildi!

50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin ilk bölümünde yer alan 749 konutluk 2. Etap'ın kurası TOKİ Başkanı Ergün Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ve konutlara başvuran ailelerin katılımıyla çekildi...

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılar Haberi

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılar

Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği 'Emlak 2015' fuarında Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir Projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı.


Fuarda yatırımcı ile buluşan Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül; "Vadişehir projemizle bölgeye değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemize Körfez ülkelerinden büyük talep var. Blok satış taleplerini geri çevirdik. Bireysel satış yapıyoruz. Beş katlı Osmanlı Konaklarımız büyük rağbet gördü ve şuan o bloklarımızda daire kalmadı. Projemizde aile konseptli mahalle kültürünü yaşatıyoruz. O yüzden projemize 1+1 koymadık. Yaşam vadeden Vadişehir projemize yatırım yapanlar çok şanslı" dedi. 


Dev projelere komşu 

50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükselen Vadişehir projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan; 3'üncü köprü ve havalimanı, Kuzey Marmara...