28 / 03 / 2024

vadişehir sıfır faiz ödeme

vadişehir sıfır faiz ödeme

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Vadi Şehir Evleri projesinde konutların teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Cer İstanbul'dan 50 ay sıfır faiz fırsatı! 

Ege Yapı imzası taşıyan Cer İstanbul'dan ev almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Cer İstanbul'da sınırlı sayıda 50 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olmak mümkün.

Nidapark İstinye'den 24 ay sıfır faiz fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Sarıyer'de yükselen Nidapark İstinye projesinden ev almak isteyenlere dev kampanya. Proje banka kredisiz 24 ay sıfır faiz imkanıyla vatandaşları ev sahibi yapıyor.

Elite Concept bayrama özel 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde Ramazan Bayramına özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında alıcılara yüzde 11 indirim ve 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Elite Concept Fikirtepe'de 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 daireleri ile yoğun ilgi görüyor. Projede kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de konumlanan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. Tapusu hazır ve hemen teslim Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

Elite Concept’te 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan hemen teslim Elite Concept’te yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 2 yıl sıfır aidat fırsatı veriliyor. 

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Aydosland Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te MS Mega tarafından inşa edilen Aydosland Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Lensistanbul 60 ay sıfır faiz!

Kurtköy'de inşa edilen Lensistanbul 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. 1.162 daireden meydana gelen proje Lens Yapı imzası ile yükseliyor...

vadişehir sıfır faiz ödeme Haberi

vadişehir sıfır faiz ödeme


Vadi Şehir Evleri projesi İstanbul Başakşehir'de Irmak Grup, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve Intes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Vadi Şehir Evleri projesi 550 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Başakşehir Vadi Şehir projesi 55 bin metrekare alanda yükseliyor.


Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi 545 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vadi Şehir Başakşehir projesinde 650 adet konut ve 60 ticari birim yer alıyor.



Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi!


Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesine göre 126 – 136 metrekare 2+1 daireler 545 bin TL, 152- 185 metrekare 3+1 daireler 637 bin TL, 206 metrekare 4+1 daireler 1 milyon TL'den başlayarak değişiyor.


Vadi Şehir Evleri...