24 / 04 / 2024

Vadistanbul Park ulaşım

Vadistanbul Park ulaşım

Ocak ayında satışa sunulması planlanan Vadistanbul Park, Vadistanbul projesinin 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. Proje konut ve ticari birimlerden oluşuyor. İşte Vadistanbul Park görselleri...

Vadistanbul Park satış ofisi!

3 etaptan meydana gelen projede toplam 1.400 konut ve ticari birimleri yer alıyor. Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinde banka kredili ödemelerle!

Vadistanbul Park'ta projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi bulunuyor. Projede aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceğiniz yaşam alanları sizleri bekliyor.

Vadistanbul Park Residence satış ofisi!

Vadistanbul Park Residence satış ofisi telefon numarası 444 53 35. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Park Evleri Cendere satılık!

Vadistanbul Park Evleri Cendere satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Vadistanbul Park Evleri projesinde konutlar Kasım 2018 yılında teslim ediliyor...

Vadistanbul Park Evleri Kağıthane fiyat!

Vadistanbul Park Evleri Kağıthane fiyat listesi 748 bin liradan başlıyor. Vadistanbul'un üçüncü etabı Vadistanbul Park'ta daire teslimlerinin Kasım 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Vadistanbul Park Kağıthane satış ofisi!

Vadistanbul Park Kağıthane satış ofisi irtibat numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Toplam 762 adet konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje 2018 yılının Kasım ayında teslim edilecek.

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 748 bin TL'den başladığı projede teslimlerin Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vadistanbul Park ödeme seçenekleri!

Vadistanbul Park ödeme seçenekleri arasında banka kredisiyle vade imkanı yer alıyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda inşa edilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Kasım ayında yapılması öngörülüyor.

Vadistanbul Park ulaşım Haberi

Vadistanbul Park ulaşım

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından, Vadistanbul projesinin 3. etabı olarak inşa edilecek Proje İstanbul Ayazağa Cendere lokasyonunda bulunuyor. 


İçerisinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire alternatiflerinin yer alacağı Cendere Vadistanbul Park 1.400 adet konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 


Vadistanbul Park Ayazağa'nın mağaza alanı 23 bin 500 metrekare, ofis alanı ise 120 bin metrekare olarak belirlendi. 


Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında başlayacağı Vadistanbul Bulvar etabı ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşuyor. Vadistanbul Teras etabında ise 50 bin 467 metrekarelik alanda, 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlanan toplam 1.111 adet daire mevcut. 

Vadistanbul Park görselleri!







Ayazağa Vadistanbul Park iletişim

Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge...