25 / 04 / 2024

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?



Toplam 120 bin metrekare ofis alanı ve 23 bin 500 metrekare mağaza alanı bulunan proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Vadistanbul projesi 3 etaptan meydana geliyor. İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlenen projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. 


Fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmediği proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Proje toplam 1.400 konut ve ticari birimlerinden meydana geliyor.


Vadistanbul Bahçe adıyla duyurulan Vadistanbul projesinin etap ismi  Vadistanbul Park  olarak değiştirilmişti. Proje İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçiriliyor.


Vadistanbul Park ne zaman teslim?

İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçirilen projede daire teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Sosyal seçenekleri arasında projede alışveriş merkezi, cafe, restoranlar, ofisler ve 5 yıldızlı uluslararası otel gibi donatılar bulunuyor.


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön