19 / 04 / 2024

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?



Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda inşa edilen  Vadistanbul Park  Residence'de 762 tane daire ile birlikte ticari birimler mevcut. Projenin 120 bin metrekaresi ofis, 22 bin metrekaresi mağaza alanından oluşuyor.


Vadistanbul Park Evleri İstanbul Ayazağa Cendere'de yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri yer alıyor. 

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul'un son etabı olarak hayata geçirilen Vadistanbul Park Ayazağa'da teslimlerin Kasım 2018 tarihinde yapılması öngörülüyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler ağırlıklı olarak bulunuyor. 


Satış fiyatlarının 748 bin TL'den başladığı Cendere Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan daire bedeli için banka kredisiyle yüzde 1.13 faiz oranında vade uygulanıyor. 


Vadistanbul Park Rezidans'ta  kreş, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve kafeler gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Vadistanbul Park Kağıthane satış ofisi

Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön