26 / 04 / 2024

Vadistanbul Park satılık

Vadistanbul Park satılık

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat Ortaklığı imzasıyla yükselen projede satış süreci devam ediyor. Vadistanbul Park projesinde teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vadistanbul Park Residence fiyat!

Vadistanbul Park Residence fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede yüzme havuzu, basketbol sahibi gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi iletişim numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 730 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Cendere Vadistanbul Park satış ofisi!

Cendere Vadistanbul Park satış ofisi irtibat numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Ocak ayında satışa sunulması beklenen projenin 120 bin metrekarelik ofis alanı bulunuyor.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadi İstanbul Park satılık daire!

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığıyla yükselen proje toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Vadi İstanbul Park satılık daire satışları Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlanacak.

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 1.400 konut yer alıyor. Projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi.Peki Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Evleri satılık!

Toplam 1.400 konut ve ticari birimlerinden meydana gelen Vadistanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Vadistanbul Park Evleri satılık daireler Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Vadistanbul Park Konutları!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçiriliyor. Vadistanbul Park Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Selenyum Park satılık daire!

2021, Selenyum Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte 2021, Selenyum Par satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Ümraniye Lotus Park satılık daire fiyatları!

13 katlı 2 blok şeklinde yükselen Lotus Park projesi Binali İnşaat imzasıyla yükseliyor. Ümraniye Lotus Park satılık daire fiyatları 491 bin 741 TL'den başlayarak değişiyor.

Nurol Park satılık ev fiyatları!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçirilen Nurol Park satılık ev fiyatları 563 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Okyanus Park satılık daire!

KG İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Okyanus Park satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te konumlandırılıyor.

Ayazağa Vadistanbul Park satılık daire fiyatları!

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadistanbul Park Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri sunuluyor. Projede teslimler bu sene sonunda yapılacak...

Pendik Evra Park satılık daire!

Toplam 72 konuttan meydana gelen Pendik Evra Park satılık daire fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriliyor. Proje Pendik’te inşa ediliyor.

Vadistanbul Park satılık daire fiyatları!

Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 2+1'lerde 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Vadistanbul Park Evleri'nde daireler 2017'nin sonunda teslim edilecek...

Vadi İstanbul Park satılık!

Vadi İstanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanacak projede yüzde 1.13 faiz oranında banka kredisiyle vade yapılıyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 762 konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Vadistanbul Park satılık Haberi

Vadistanbul Park satılık


Vadistanbul Park hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Vadistanbul Park projesinde daire alternatifleri 1+1 ile 5+1 arasında dizayn edildi. Projede daire alanları ise 81,52 ile 265,85 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde inşa edilen Vadistanbul Park projesinde ödeme koşullarına göre yüzde 25 peşinat verildiğinde, kalan bedel yüzde 1.13 faizle banka kredisiyle taksitle ödeniyor. 


Vadistanbul Park 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat Ortaklığı tarafından yükseliyor.


762 tane daire ve ticari ünitelerin de yer aldığı Vadistanbul Park'ta 20 bin metrekare home ofis alanı, 22 bin metrekare mağaza alanı, 100 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 


3 bin 700 araçlık otopark hizmeti sağlanacak projede Vadistanbul yatırımcıları tarafından hayata geçirilecek Havaray hattı, projeyi şehrin Metro ağına bağlayacak. 


AVM, otel,...