26 / 04 / 2024

Vadistanbul Park Konutları!

Vadistanbul Park Konutları!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçiriliyor. Vadistanbul Park Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.



Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen proje toplam 1.400 konut ve ticari birimlerinden meydana geliyor. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. 


Vadistanbul projesi 3 etaptan meydana geliyor. Vadistanbul Bahçe adıyla duyurulan Vadistanbul projesinin etap ismi  Vadistanbul Park  olarak değiştirilmişti. 


Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi. Proje İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçiriliyor.


Vadistanbul Park Konutları teslimleri 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje toplam 120 bin metrekare ofis alanı ve 23 bin 500 metrekare mağaza alanı bulunuyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede alışveriş merkezi, cafe, restoranlar, ofisler ve 5 yıldızlı uluslararası otel gibi donatılar bulunuyor.


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön