26 / 04 / 2024

Vadiyaka Başakşehir görselleri

Vadiyaka Başakşehir görselleri

Vadiyaka Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta olan proje Fuzul Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Vadiyaka Başakşehir görselleri...

Vadiyaka Başakşehir www.vadiyaka.com web sitesi açıldı!

Vadiyaka Başakşehir www.vadiyaka.com web sitesi açıldı. Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 250 TL'den başlangıç gösteren proje 300 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Başakşehir Güvercintepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi, 6235, 6236 Parseller ile 262 Ada 6 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ!

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ fiyatları 204 bin TL ile 576 TL arasında değişiyor. 594 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

3. İstanbul Başakşehir güncel fiyatları 2018!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 403 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri!

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri 60 ay vade farksız olarak yapılabiliyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de Kiptaş ve HYK Yapı tarafından inşa ediliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ev fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Vadiyaka Başakşehir görselleri Haberi

Vadiyaka Başakşehir görselleri

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Proje 300 milyon lira yatırımla inşa ediliyor.


Başakşehir Vadiyaka Evleri Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Daire tipleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlara yer verilen Vadiyaka Rezidans'ta çocuk oyun alanları, 2 adet kapalı yüzme havuzu, kafeterya, sauna, Türk Hamamı gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Fuzul Yapı imzası taşıyan Vadiyaka Başakşehir'de konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 250 TL'denbaşlangıç gösteriyor. Proje 18 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Vadiyaka Başakşehir görselleri!



Vadiyaka Başakşehir görselleri!



Vadiyaka Başakşehir görselleri!



Vadiyaka Başakşehir görselleri!



Vadiyaka Başakşehir görselleri!



17 soruda Vadiyaka Başakşehir projesi...