16 / 04 / 2024

Vadiyaka Başakşehir ulaşım

Vadiyaka Başakşehir ulaşım

Vadiyaka Başakşehir'de yer alan 42 adet dükkan açık artırmayla satılıyor. Projede teslimlerin 2017 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. İşte Başakşehir Vadiyaka fiyatlar...

Vadiyaka Cadde dükkanları ne zaman teslim?

Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadiyaka Residence'de yer alan 50 adet dükkan açık artırma ile satışa sunuluyor. Peki Vadiyaka Cadde dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Vadiyaka Cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Vadiyaka Cadde'de yer alan 50 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Proje Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vadiyaka Cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri!

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir'de 600 bin TL'ye 3+1!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadiyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Projede daire fiyatları 495 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Vadiyaka'da teslimler 2017 Temmuz'da!

Fuzul İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Vadiyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projede 361 adet konut ve 56 adet ticari ünite bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir iletişim bilgileri telefon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Vadiyaka Başakşehir iletişim bilgileri telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi.

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazının 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Vadiyaka Başakşehir fiyatları!

Vadiyaka Başakşehir fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı proje metro İstasyonuna 2 dakikalık yakınlıkta inşa ediliyor.

Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat satılık!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir nerede?

Toplam 18 bin metrekare alan üzerine yayılan projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Projede 361 adet daire ve 56 ticari ünite bulunuyor. Peki Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir nerede?

Vadiyaka Başakşehir teslimleri!

Toplam 300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen Vadiyaka Başakşehir projesinde 361 adet daire yer alıyor. Vadiyaka Başakşehir teslimleri 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları!

Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir satılık!

Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir satılık daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 18 bin metrekare olarak belirlenen proje 5 blok halinde yükseliyor.

Vadiyaka Başakşehir lokasyon!

Toplam 18 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vadiyaka Başakşehir lokasyon bilgisi kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Başakşehir nazım ve uygulama imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, 1251 ada, 11 ve 12 parsel ile tescil harici alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi!

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve 60 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 2017!

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 532 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde ev fiyatları 532 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Vadiyaka Başakşehir'de dev fırsat!

Fuzul İnşaat, Başakşehir'de hayata geçirdiği 361 konutluk Vadiyaka Evleri'nde 20 yıla kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor..

Vadiyaka Başakşehir fiyat listesi 2017!

Vadiyaka Başakşehir fiyat listesi 540 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vadiyaka Başakşehir projesi bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Başakşehir Vadiyaka ev fiyatları 2017!

Fuzul İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde daire fiyatları 540 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Başakşehir Vadiyaka ev fiyatları 2017...

Onurkent Başakşehir nazım imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi ( Onurkent ) Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Vadiyaka Evleri Başakşehir satış fiyatları!

Vadiyaka Evleri Başakşehir satış fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir'de peşinat olmadan ödemeler yapılıyor...

Vadiyaka Başakşehir ulaşım Haberi

Vadiyaka Başakşehir ulaşım

Vadiyaka Konutları Fuzul İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade veya firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Konutların 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Vadiyaka Residence'de 361 daire ve 56 dükkan yer alıyor. Projenin 2017 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. 


Türk Hamamı, 2 adet kapalı yüzme havuzu çocuk oyun alanları, sauna ve kafeterya gibi sosyal yaşam alanlarına yer verilen Vadiyaka projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Başakşehir Vadiyaka konum olarak Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 

Başakşehir Vadiyaka fiyatlar!

Açık artırma ihalesi 24 Ocak Pazar günü saat 14.00'te gerçekleşecek olan Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir'de dükkan fiyatları 199 bin TL ile 2 milyon 500...