24 / 04 / 2024

vahit kirişci tohum desteği

vahit kirişci tohum desteği

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada " Tohum desteği yüzde 75 nisbetinde sübvanse edilerek üreticilerimize dağıtılıyor olacak" dedi.

Tarım Bakanı Yumaklı: Tarımda ‘Yerlileştirme ve Millileştirme’ adımları hızlanacak

Tarım ve Orman Bakanlığı görevini Vahit Kirişci'den devralan İbrahim Yumaklı, ilk mesajlarını verdi. Bakan Yumaklı, gelecek dönemde üretimden tüketime her aşama için planlanan yapısal reformları hayata geçireceklerini söyledi.

Kahramanmaraş'taki konteyner dükkanların anahtarları teslim edildi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde hayata geçirilen Sarayaltı ve Demirciler çarşılarındaki iş yerlerinin tahsisi için gerçekleştirilen törene katıldı.

Bakan Kirişçi'den çiftçilere müjde: 2023 buğday taban giyatları açıklanacak! Hazırlıklarınızı yapın!

Türkiye'deki seçim sonrası gelişmeler devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2023 buğday taban fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım da buğday fiyatları için tarih verdi. Detaylar şöyle...

Bakan Kirişci'den son dakika buğday alım fiyatı açıklaması: Seçimden sonra belli olacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, buğday alım fiyatının seçimden sonra açıklanacağını söyledi. İşte Bakan Kirişci'nin o açıklaması...

Depremzedelere ücretsiz hayvan dağıtımı başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci depremde telef olan hayvanların bedelsiz dağıtımının başladığını duyurdu.

Bakan Kirişci: Depremzedeleri kalıcı konutlarında ziyaret edeceğiz!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem bölgesindeki kalıcı konutların bir kısmının yıl sonunu bulmadan teslim edileceğini belirterek buralara ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.

Bakan Kirişci'den buğday alım fiyatı açıklaması: Piyasa şartlarını da dikkate alacağız! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den TMO buğday alım fiyatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? 

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Deprem bölgesinde hayvan dağıtımı başlıyor!

Ülke genelindeki hayvancılığın yüzde 17'sinin depremlerden etkilenen illerin oluşturduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvansal üretimde üreticilerin uğradığı zararı telafi etmek için hayvan dağıtımına başlayacaklarını açıkladı.

Düve alımının hibe desteği açıklandı! Düve alımı hibe desteği 2023 ne kadar oldu?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi düve alım desteği açıklaması yaptı. İşte Bakan Kirişçi'nin açıklamasının tüm detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

vahit kirişci tohum desteği Haberi

vahit kirişci tohum desteği

Niğde'ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirilen tohum dağıtım töreninde önemli açıklamalar yaptı. Söz konusu törende çiftçilerle buluşan Bakan Kirişci'ye milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir de eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci gerçekleştirilen törende tohum desteği ile de ilgili bazı müjdeler verdi. İşte detaylar...

'ÜRETMEK İÇİN ÖNEMLİ BİR MOTİVASYON'

Gerçekleştirilen törende önemli açıklamalar yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ülkemizin yaklaşık olarak 23,5 milyon hektarlık üretim alanı olduğunu dile getirerek, önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kirişci yaptığı açıklamada bu üretim alanlarının bir kısmında farklı gerekçelerle üretim gerçekleştirilmediği ya da üretim yapılma konusunda bir isteksizlik olduğunu kaydeden Bakan Vahit Kirişci konuyla ilgili olarak...