26 / 04 / 2024

Vakıf Başkanı İnan Kıraç

Vakıf Başkanı İnan Kıraç

Vakıf Başkanı İnan Kıraç, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Üniversitesi’nde çıkan yangının üzerinden 35 ay geçtiğini anımsattı. Kıraç şunları söyledi, “Bugüne kadar bir netice alamadım. " dedi.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

IMF Başkanı Georgieva'dan flaş açıklama: Orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, özellikle imalat sektöründe faaliyetin yavaşladığını vurgulayarak, "İleriye bakıldığında, orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Vakıf GYO 40 milyon TL'lik bedelsiz hisse senedi dağıtımı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına ilişkin olarak 9 Nisan 2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunuldu.

Vakıf Başkanı İnan Kıraç Haberi

Vakıf Başkanı İnan Kıraç

Galatasaray Lisesi’nin 534. kuruluş yıl dönümü, lisenin Beyoğlu’ndaki tarihi eğitim binasında Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen törenle  kutlandı. Vakıf Başkanı İnan Kıraç, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Üniversitesi’nde çıkan yangının üzerinden 35  ay geçtiğini anımsattı. Kıraç şunları söyledi, “Bugüne kadar bir netice alamadım. Kalktı bir Galatasaraylı mezunumuz ihbarda bulundu ve bizi kilitledi. Oradaki 3 bina, bizim zamanımızda bildiğimiz ve 3. derece tarihi eserdir. Bu birinci dereceye çevrildi, birileri çevirdi. Dolayısıyla orada kilitlendik. Bunu muhakkak aşacağım. Geçen yıl 77 yaşındaydım. Yanan binayı teslim ettiğim gün ayrılacağım sözü. Bitirince...