29 / 03 / 2024

Vakıf GYO ile marmara metal davası

Vakıf GYO ile marmara metal davası

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamülleri arasında görülen davaya ilişkin olarak üçüncü bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu. 

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Vakıf GYO Medyan35 detayları!

Vakıf GYO Medyan35 detayları haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Medyan35 detayları ve proje ile ilgili merak edilenler...

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Vakıf GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Vakıf GYO, 2021 yılı bağımsız denetim hizmeti için "Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)" firması ile anlaşılmasına karar verdi. 

Vakıf GYO'nun bilgilendirme politikası güncellendi!

Vakıf GYO'nun bilgilendirme politikası 24 Şubat 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile güncellendi. Güncellenen politika Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Vakıf GYO 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı. 

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkaracak!

Vakıf GYO'nun 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak Esas Sözleşmemizin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu'nun 02 Haziran 2020 tarih ve 12233903-340.05.05-E.5497 sayılı yazısı ile onay verildi.

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı devraldı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devraldı. Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza atıldı.

Vakıf GYO, Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş'ta 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmaz Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ tarafından düzenlenmiş değerleme raporunda takdir edilen 25 milyon 516 bin TL üzerinden Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Vakıf GYO ile marmara metal davası Haberi

Vakıf GYO ile marmara metal davası

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas sayılı Şirketimiz ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen davaya ilişkin bilirkişi raporu hakkında açıklama yaptı. 


İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2017/677 Esas sayılı Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen davaya ilişkin olarak üçüncü bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu. 


Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2017/677 Esas sayılı Şirketimiz ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen davaya ilişkin olarak Üçüncü Bilirkişi Heyeti Raporu mahkemeye...