25 / 04 / 2024

VakıfBank emlak vergisi ödemeleri

VakıfBank emlak vergisi ödemeleri

VakıfBank, emlak vergisi ödemelerinde ayrıcalıklı müşteri deneyimi sunuyor. VakıfBank’ın tüm dijital kanalları aracılığıyla emlak vergisi ödemeleri 7/24 olarak gerçekleştirilebiliyor. 

VakıfBank ile emlak vergisi ödemelerine hızlı çözüm!

Sektörde ilk kez ‘Yerel Yönetimler Bankacılığı’ hizmeti veren VakıfBank, dijitalleşmeyi merkeze alan çağdaş bankacılık uygulamalarıyla hem belediyelerin hem de vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor...

VakıfBank’tan emlak vergisi ödemelerinde 7/24 hizmet!

VakıfBank, emlak vergisi ödemelerinde ayrıcalıklı müşteri deneyimi sunuyor. VakıfBank’ın tüm dijital kanalları aracılığıyla emlak vergisi ödemeleri 7/24 olarak gerçekleştirilebiliyor. 

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Vakıflar emlak vergisinden muaf mı?

Emlak vergisi, Türkiye'deki tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Emlak vergisi mevzuat uygulaması gereğince bazı kurumlar vergi ödemelerinden muaf olabiliyor. Peki, vakıflar emlak vergisinden muaf mı? İşte yanıtı..

Emlak Vergisi'nde yeni süprizler yolda!

Dört yılda bir belirlenen Emlak Vergisi'nin bu yıl içerisinde güncellenmesi bekleniyor...

Emlak Vergisi Bildirimi verilmesi için son bir ay!

Gayrimenkulün emlak vergisi değerini tadil eden nedenlerin ortaya çıkması halinde yıl sonuna kadar ilgili belediyeye Emlak Vergisi Bildirimi verilmesi gerekiyor..

Vakıfbank'tan satılık 10 gayrimenkul 97 milyon TL!

İzmir'de 1 depo, 3 fabrika ve 2 tarla, İstanbul'da 4 adet arsa Vakıfbank'tan Vakıfbank'tan 97 milyon TL'ye satılacak...

Emlak Vergisi'ni ödemek için son gün 30 Kasım!

2012 yılına ait Emlak Vergisi ikinci taksitini ödemek için son gün 30 Kasım 2012...

Emlak Vergisi'nde 2. taksit! Son gün 30 Kasım Cuma!

Ev, işyeri, arsa ve emlak vergisi mükellefinin 30 Kasım Cuma akşamına kadar 2. taksidi ödemesi gerekiyor...

2B arazisi alımına özel kredi Vakıfbank'tan!

Vakıfbank, 2/B arazilerinin satışa çıkmasıyla peşin ödeme imkânı olmayan hak sahiplerine özel kredi hazırladı.

Vakıfbank 2015'te bin şubeye ulaşacak!

İstanbul’a taşınmanın kendilerini olumlu etkilediğini belirten Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan “2015’te 1000 şubeye ulaşırız” diye konuştu.

İki ayrı emekli maaşı alana emlak vergisi de yok!

Şükrü Kızılot: “Emekli maaşı alan ve bir evi olan kişilerin, emlak vergisi ödemediğini biliyordum. Ancak iki ayrı emekli maaşı alan kişinin emlak vergisi de ödemeyeceğini ilk kez duyuyorum” dediğinizi duyar gibiyim

Vakıfbank 3 günde 41 şube açtı!

VakıfBank 3 günde 41, ağustos ayı toplamında 43 şube açtı. Bankanın şube sayısı 738’e yükseldi. 2015’te 1.000 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, “Türk bankacılık tarihinde rekor kırdık” dedi

VakıfBank emlak vergisi ödemeleri Haberi

VakıfBank emlak vergisi ödemeleri

Yerel yönetimlere özel hizmet veren tek banka olan ve Türkiye çapında belediyelerin geneli ile çalışan VakıfBank, emlak vergisi ve diğer vergi ödemelerinde hızlı ve güvenli alternatifler sağlamaya çalışıyor.  VakıfBank’ın tüm ATM’lerinden bankada hesabı bulunma zorunluluğu olmadan doğrudan nakit para yatırma ile 7 gün 24 saat emlak vergisi ve diğer vergi ödemeleri gerçekleştirilebiliyor. 

VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması kullanan müşteriler ise mükellefi olduğu belediyeyi seçerek tüm vergilerini dijital ortamda anında hesaplarından ödeyebiliyor. Bu sayede tek merkezden tahsilat zorluğu ortadan kalkıyor ve belediyelerin de işi kolaylaşıyor.

Vergi ödemeleri için dijital ortamda yenilikçi ve alternatif imkânlar sunduklarını dile getiren VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Yakup Şimşek, “Emlak vergisi ve diğer tanımlı vergiler, belediye veznelerinden nakit olarak veya kredi kartıyla ödenebildiği gibi belediyelerin internet siteleri aracılığıyla da...