24 / 04 / 2024

van çelik konstrüksiyonlu ev projesi

van çelik konstrüksiyonlu ev projesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan deprem sebebiyle Van'da yıkılan ve ağır hasar gören evlerin yerine, çelik konstrüksiyonlu yeni evlerin yapılacağını dile getirdi.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Kg Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Keskin tarafından kuruldu.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

3+1 çelik konstrüksiyon ev fiyatları ne kadardır? 20 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda tercih edilmeye başlandı. Maliyeti ve hızlı kurulumundan dolayı bu yapılar hızla yayılıyor. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

van çelik konstrüksiyonlu ev projesi Haberi

van çelik konstrüksiyonlu ev projesi


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez üssü İran'ın Hoy şehri olan deprem sebebiyle Van'da yıkılan ve ağır hasar gören evlerin yerine, çelik konstrüksiyonlu yeni evlerin yapılacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Batman'daki programdan sonra Van'a gelen Soylu, 23 Şubat tarihinde İran'ın Hoy kentinde meydana gelen depremin etkilediği mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları havadan inceledi.

Daha sonra Özpınar Mahallesi'ne geçen Bakan Soylu, kendisini karşılayan kadın astsubaylara karanfil vererek Kadınlar Günü'nü de kutladı. Türk Kızılay tarafından kurulan oyun çadırında çocuklarla buluşan Bakan Soylu, yaptıkları resimleri inceledi, onlarla özçekim yaptı.

"İlk günden bu yana bölgeden ayrılmadık"


Daha sonra depremzedelere hitap eden Süleyman Soylu, depremin ardından devletin tüm birimleriyle Başkale'de olduğunu, bütün hizmetleri getirebilmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

İlk günden itibaren bütün çalışma arkadaşlarının,...