11 / 05 / 2024

Vana fidan mı dikilecek

Vana fidan mı dikilecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidanın dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı.

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fidan tarafından kuruldu.

Fdn Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fdn Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Fidan tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Fidan imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün Avcılar'da kuruldu.

Ali Fidan: Binalar depreme göre yapılandırılmalı!

Depremin 16. yılında değerlendirmelerde bulunan Düzce valisi Ali Fidan, "Kayıplarımızı en aza indirmek için depremlere hazırlıklı olmalı ve yaşadığımız binalarımızı buna göre yapılandırmalıyız" dedi.

Mustafa Fidan Vursavuş: Kentsel dönüşüm çileye dönmesin!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Kentsel Dönüşüm, Çileye Dönüşmesin!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Kentsel dönüşüm uzun vadeli planlamalarla yapılmalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Termostatik vanalar yüzde 28 enerji tasarrufu sağlıyor!

Dünya Tasarruf Günü’nde IMI Hydronic Engineering, enerji verimliliğini daha fazla arttırmak için termostatik vana kullanımının yaygınlaşmasına ihtiyaç olduğunu vurguluyor.

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.

Bursa'da yeşil Yıldırım çalışmaları başladı!

'Yeşil Yıldırım' hedefi için yoğun bir çalışma yürüten Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bin 113 ağaç ve çalı fidan ile 45 bin 740 çiçek dikti.

Vana fidan mı dikilecek Haberi

Vana fidan mı dikilecek


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidanın dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı. 


Türkiye'de mera varlığı açısından en zengin illerden biri olan ancak ormanlık alan konusunda aynı zenginliği bulunmayan Van'da, yeşil alanların arttırılarak erozyonun önlenmesi amacıyla ağaç dikme seferberliği başlatıldı. 


Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan Morgedik Barajı'nda su tutma törenine katılmak için kente gelen Bakan Eroğlu'nun, 2015 yılında 1 milyon fidanın toprakla buluşturulması talimatı üzerine harekete geçen Van Orman İşletme Müdürlüğü, ormanlık alanlardaki meşe ağaçlarından topladığı 1 milyon meşe tohumunu dağlık alanlardaki boşluklara ekmeye başladı. 


Van Orman İşletme Müdürü Rıdvan Emin Sakallıoğlu, Eroğlu'nun açıklamasının ardından bölge müdürlüğüyle durum değerlendirmesi yaptıklarını ve yürütülecek çalışmaları belirlediklerini söyledi. 


Proje kapsamında ilk etapta kentteki doğal meşe ormanlarından...