24 / 04 / 2024

vartaş kentsel dönüşüm projeleri

vartaş kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel Dönüşüm’ün öncü kuruluşlarından VARTAŞ, yine çok önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor. VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın katılımıyla düzenlenecek olan basın toplantısı Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek.

Vartaş Yeni Sahra'da 2 bin konut inşa edecek!

Babasının vefatından sonra 11 yaşındayken çalışma hayatıyla tanışan Vartaş’ın patronu Ömer Faruk Barata, Fikitepe’nin ardından Yeni Sahra’yı da dönüştürmek üzere kolları sıvadı. Barata, yeni projede 2 bin konut yapacak.

Vartaş Fikirtepe'de 5 adada dönüşüm yapıyor!

İstanbul'da Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün projeye imza attıktan sonra, Fikirtepe'de Renovia projesine başlayan Vartaş, gelecek 5 yılda sektörün en büyük 10 firması arasına girmeyi hedefliyor...

Vartaş, Fikirtepe'de 1.800 konut daha inşa edecek!

Vartaş Yapı, Fikirtepe'de 2 olmak üzere, Yenisahra ve Kartal'da toplam 4 adet proje hayata geçirecek. Vartaş Yapı, Fikirtepe'de geliştireceği 2 projeyle toplam 1.800 adet konut inşa etmeyi hedefliyor...

VARTAŞ Yenisahra’da 1500 hak sahibine iftar verdi!

Kentsel dönüşümle ilgili projelerin sembolü haline gelen Fikirtepe ’ de gerçekleştirdiği çalışmalarla başarısını kanıtlayan VARTAŞ, çehresini değiştirmeye hazırlandığı Yenisahra’ da 1500 hak sahibine iftar verdi...

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Elazığ'da kentsel dönüşüm için hazırlıklar başladı!

ELAZIĞ Belediyesi ve Vartaş firmasının Elazığ'a yapılacak kentsel dönüşüm için kolları sıvaması kentte heyecan oluşturdu. Murat Zorluoğlu da "Elazığ'da tüm kurumların işbirliği içerisinde projeye katkı sağlaması gerektiğinin" altını çizdi.

Kentsel dönüşüm 12 firmayı Fikirtepe'de birleştirdi!

Kentsel dönüşümün Fikirtepe'de bir türlü istenen seviyeye gelememesi aralarında Nuhoğlu İnşaat, Teknik Yapı, Emay, Anka, Baysaş, Vartaş, Aidiz, Güral, Selimoğlu'nun da bulunduğu 12 firmayı birleştirdi.

Ömer Barata: Kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

Kentsel dönüşümün sembol bölgesi İstanbul Fikirtepe’deki en büyük projeyi yürüten Vartaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, 4 yıldır devam eden sürecin hızlandırılması gerektiğini kaydetti..

Kentsel dönüşümün ilk acele kamulaştırması Vartaş'tan!

Vartaş'ın kentsel dönüşüm projesinde 36 ay anlaşmaya yanaşmayan iki hak sahibine yargı 'dur' dedi. Maliklerin arsaları kamulaştırıldı..

Kentsel Dönüşüm'de ilk acele kamulaştırma kararı uygulamaya konuldu!

Kentsel Dönüşüm'ün sembol bölgesi Fikirtepe 'de ilk kamulaştırma kararı uygulandı. VARTAŞ'ın Renovia İstanbul projesi arazisi üzerindeki 2 hak sahibine mahkeme tarafından belirlenen kamulaştırma bedeli ödendi.

Kentsel dönüşüm milli meselemiz!

İstanbul'un Yenisahra ve Fikirtepe bölgelerinde 250 bin metrekarelik kentsel dönüşüm projesi geliştiren Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, dönüşümün sektöre büyük bir ivme kazandırdığını söyledi.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşüm demirden leblebi!

Kentsel dönüşüm sembol bölgesi haline Gelen Fikirtepe'de Renovia İstanbul'u hayata geçirecek olan Vartaş Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata "Kentsel dönüşüm sanıldığı gibi rantsal dönüşüm değil, adeta demirden bir leblebi" dedi.

vartaş kentsel dönüşüm projeleri Haberi

vartaş kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel Dönüşüm’ün öncü kuruluşlarından VARTAŞ, yine çok önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor. VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın katılımıyla düzenlenecek olan ve sektör açısından bu çok önemli gelişmeye ilişkin detayların paylaşılacağı basın toplantısı 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 10:00'da  Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek. 


Tarih   : 30 Ocak 2014 / Cuma

Saat    : 10.00

Yer      : Sheraton İstanbul Maslak Hotel

Salon  : Galaxy...