20 / 04 / 2024

vartaş yapı fikirtepede kentsel dönüşüm sürecinde

vartaş yapı fikirtepede kentsel dönüşüm sürecinde

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'deki ev için imza atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin bir araya getirdiği Vartaş Yapı ve inatçı ev sahibi Alaaddin Demirci el sıkıştı.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Barata imzasıyla kuruldu.

Vartaş 30 Ocak'ta basın toplantısı düzenliyor!

Kentsel Dönüşüm’ün öncü kuruluşlarından VARTAŞ, yine çok önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor. VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın katılımıyla düzenlenecek olan basın toplantısı Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek.

Hans Kilger: Fikirtepe dönüşümündeki sorunlar bizi korkutmuyor!

Vartaş Yapı'nın Alman ortağı Stern Immobilien AG'nin Denetleme Kurulu Başkanı Hans Kilger, Türkiye'de yatırım yapmaktan çok memnun olduklarını açıkladı. Kilger, " Fikirtepe'deki sorunlar bizi korkutmuyor." dedi...

Fikirtepe'de ilk kamulaştırma Vartaş Yapı'dan!

Fikirtepe' de bir türlü formül bulunamayan kentsel dönüşüm sürecinde son viraja girildi. Yaklaşık 3 yıldır sorunlarla boğuşulan bölgede ilk kamulaştırma haberi Vartaş ' tan geldi...

Vartaş Fikirtepe'de 5 adada dönüşüm yapıyor!

İstanbul'da Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün projeye imza attıktan sonra, Fikirtepe'de Renovia projesine başlayan Vartaş, gelecek 5 yılda sektörün en büyük 10 firması arasına girmeyi hedefliyor...

Vartaş Yapı, Yenisahra ve Kartal'da kentsel dönüşüme giriyor!

Vartaş Yapı 11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı'na Renovia İstanbul projesi ile katıldı. Renovia İstanbul Satış Müdürü Sinem Gürsoy projenin detaylarından ve yeni projelerden bahsetti...

Vartaş, Fikirtepe'de 1.800 konut daha inşa edecek!

Vartaş Yapı, Fikirtepe'de 2 olmak üzere, Yenisahra ve Kartal'da toplam 4 adet proje hayata geçirecek. Vartaş Yapı, Fikirtepe'de geliştireceği 2 projeyle toplam 1.800 adet konut inşa etmeyi hedefliyor...

Vartaş CNR Emlak Fuarı'na katılıyor!

VARTAŞ Yapı, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en ciddi tanıtım organizasyonu EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na iddialı projesi Renovia İstanbul ile katılıyor.

Ömer Faruk Barata: Fikirtepe'de eşitliği biz sağladık!

Fikirtepe'de başlayan kentsel dönüşüm beraberinde bir sürü karmaşayı da getirdi. Vartaş Yapı patronu Ömer Faruk Barata, bölgede adaleti eşit olarak ilk kez kendilerinin bu şekilde sağladıklarını söyledi.

Businist Office projesinin tapusu alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı Businist Office'in tapusu alındı.

Businist Office'te tapular alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı ve tapular alındı.

Fikirtepe'de yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşümüm simgesi haline gelen Fikirtepe'deki ev için imza atıldı. Ev sahibi bu imza karşılığında 5 daire alacak. Vartaş Yapı yöneticileri Alaadin Demirel'e 90 metrekareden 5 daire vereceklerini belittiler.

vartaş yapı fikirtepede kentsel dönüşüm sürecinde Haberi

vartaş yapı fikirtepede kentsel dönüşüm sürecinde


Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'deki ev için imza atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin bir araya getirdiği Vartaş Yapı ve inatçı ev sahibi Alaaddin Demirci el sıkıştı. İstanbul Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile anlaşma imzalamayan hak sahibi Alaaddin Demirci ikna oldu. Otuz bin metrekare arsa ortasında kalan bina kentsel dönüşümün simgesi haline gelmişti. 


5 DAİRE ALACAK 

Bölgede 4 yıldır kentsel dönüşüm projeleri devam ederken son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı anlaşma yapmayan ev sahipleri ve inşaat şirketlerine tebligat göndererek acele kamulaştırma kararı aldığını açıkladı. 

Bakanlığın süreci hızlandırmak için attığı adım sonrası bir araya gelen Vartaş Yapı yöneticileri ve Alaadin Demirci önceki gün akşam yüzde 5050 üzerinden anlaşma imzaladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Alaadin Demirel ile kendilerini bir...