28 / 03 / 2024

ve güneşli daire fiyatları

ve güneşli daire fiyatları

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinde konut satış fiyatları 282 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinin Kasım 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...

Ve Güneşli Evleri iletişim!

Ve Güneşli Evleri iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ve Güneşli Evleri'nde konut teslimlerinin Kasım 2014 yılında yapılması hedefleniyor...

Ve Güneşli Evleri satılık!

Ve Güneşli Evleri satılık daire fiyatları 172 bin 700 TL'den başlıyor. Ve Güneşli Evleri'nde teslimler Kasım 2014 yılında yapılıyor...

Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları !

Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları 'nda yüzde 25 peşinatla 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor

Teleset Mobilya ve Güneşli satış fiyatları!

Konum olarak Güneşli'de inşa edilen Teleset Mobilya ve Güneşli satış fiyatları minimum 172 bin 700 liradan başlıyor...

Ve Güneşli daire fiyatları !

Ve Güneşli daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları 172 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli daire fiyatları!

Yüzde 25 peşinat ödemesi ile konut sahibi olunabilen Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli daire fiyatları 172 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor...

Ve Güneşli fiyatları!

Yatay konpsetle tasarlanan Ve Güneşli fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...

Luxera Güneşli daire fiyatları!

Luxera Güneşli daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor. Proje iki etaptan oluşuyor...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Konut, mağaza ve ofis alanlarına yer verilen Nurol Park Güneşli projesi 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Güneşli Nurol Park daire fiyatları ne kadar?

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Nurol Park Güneşli projesinde 1.118 daire yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park daire fiyatları ne kadar?

Güneşli NG Residence daire fiyatları!

Güneşli NG Residence 2+1 daire fiyatları 895 bin liradan başlıyor. NG Residence projesinde rezidans, kongre merkezi ve otel yer alıyor...

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Güneşli Nurol Park daire fiyatları!

836 adet towers daire, 84 adet loft daire, 544 adet rezidans daire ve ofislerden meydana gelen Güneşli Nurol Park daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık daire!

Güneşli Mirage Residence satılık daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Banka kredi ile ödeme yapılabilen proje 342 adet daire ve 60 adet mağaza yer alıyor.

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Referans Güneşli Evleri satılık daire!

Referans Güneşli Evleri satılık daire alanları 57 metrekaden başlıyor, 231 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışları devam eden porjede 161 adet konut ve 32 adet dükkan bulunuyor.

Referans Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika uzaklıkta bulunan Referans Güneşli Evleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Peki Referans Güneşli daire fiyatları ne kadar?

ve güneşli daire fiyatları Haberi

ve güneşli daire fiyatları


Ve Güneşli Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükseliyor. Ve Güneşli Evleri projesi Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya işbirliğiyle inşa ediliyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 282 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli teslim tarihi 2014 yılı Kasım ayı olarak açıklandı. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli satılık stüdyo daireler tükendi.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesi içerisinde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli satış ofisi...