28 / 03 / 2024

Veli Ağbaba kimdir

Veli Ağbaba kimdir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Beydağı TOKİ 1+1 konutlarında yaşayan vatandaşlarla buluştu.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Yeni asgari ücret ile ilgili toplantı sonrası Türk-İş açıklama yaptı! İşte o açıklamanın detayları

Merakla beklenen asgari ücretteki yeni zam detayları Türk İş tarafından açıklandı. 13 Haziran 14.00 itibariyle başlayan toplantı gün içinde sona erdi ve bazı kararlar alındı.  Günlerdir beklenen yeni asgari ücret zammı ile heyetin başında yer alan Veli Solak açıklamalar yaptı.

Emekliye 15 bin liralık bayram ikramiyesi resmen Meclis'te! Emeklilere bayram öncesi bomba haber!

CHP Malatya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Veli Ağbaba, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyelerinin 15 bin lira olarak ödenmesi için kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Okullar yaz tatiline ne zaman girecek?

Deprem nedeniyle ara verilen eğitime,  afetten etkilenen illerdeki okullarda bugün tekrar başlanırken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, pek çok veli ve öğrencinin merak ettiği o sorunun yanıtını açıkladı.

Deprem bölgesinde ekmek aslanın ağzında! Esnaf feryat etmeye başladı

Zelzelenin ardından harabeye dönen bölge de esnaf en çok etkilenenler arasındaydı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2023'ün Ocak ve Şubat aylarında 23 bin 592 esnafın iflas ettiğini belirtti.

Gençlere TOKİ 2022 Sosyal Konut'ta dev fırsat! Bakan kurum açıkladı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde geçlere özel fırsat! Ailesiyle birlikte ikamet eden gençler, anne baba gelirine ya da ev sahipliğine bakılmadan başvuru yapabilecek! Hemen bakın, bakan Kurum açıkladı.

Pandemide milyoner sayısı yüzde 53 arttı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sürekli yükselen milyoner sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, milyoner sayısının salgından beri yüzde 53 artış gösterdiğini belirtti.

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Türkiye'de 61 bin 736 esnaf kepenk indirdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Türkiye’de yüzde 21.7’lik büyüme olduğu bu dönemde, en az 61 bin 736 esnaf kepenk kapatırken, 2021 yılının Ocak-Ağustos aylarında ise en az 48 bin şirket ve gerçek kişi ticari işletmesi de iflas ederek kapandı” diye konuştu.

Pandemi milyonerlere yaradı: 112 bin yeni milyoner doğdu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs pandemisiyle beraber hem sağlığın hem de gelir dağılımının ciddi şekilde bozulduğunu dile getirdi. Ağbaba, " Salgın sürecinde 112 bin yeni milyoner doğdu" dedi.

İBB Rumelihisarı'nda lojman inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Rumelihisarı'nda bulunan Şehitlik Mezarlığı ve Naif Baba Tekkesi arazisi içerisinde lojman inşa etmek için düğmeye bastı.

Veli Ağbaba kimdir Haberi

Veli Ağbaba kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, geçtiğimiz hafta basın açıklaması ile gündeme getirip, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına soru önergesi verdiği Beydağı’nda TOKİ tarafından maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için yaptırılan 1+1 konutlarındaki sıkıntıları yerinde incelemek üzere konutların olduğu bölgeye gitti.


Beydağı TOKİ 1+1 konutları önünde bir araya gelen vatandaşlar adına konuşan Hanife Gürbüz; “Bir hafta on gündür kömürümüz yok. Küçük çocuklarımız var. Yaşlılar,hastalar var. Apartmanlar buz gibi.Kömür olmayınca elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz. Bu kez de elektrik faturalarını ödeyemediğimiz için elektriklerimiz kesiliyor. Çok mağduruz. Maddi durumumuz iyi olsaydı buraya gelmezdik. Şuanda apartmanlarda 1 torba kömürümüz yok. Sıkıntılarımızı yetkililere ilettik.Yardım bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Eşinin kanser hastası olduğunu ve tedavi gördüğünü belirten Müzeyyen Aygün ise, “evde...